Aktuellt

Aktuellt

Yogakurser v 18-25

Om du vill hoppa in på en yogakurs finns möjlighet från v 18! Kurserna förutsätter lite yogavana men jag instruerar både med rösten och kroppen och alla praktiserar efter sina förutsättningar och dagsform. Klasserna innehåller medveten andning, varierade asana/kroppspositioner, yoga nidra/djupavslappning och vi avslutar med en kort, sittande meditation. Kvällskurserna äger rum på ”Vital med yoga” i Kålsängsgränd 10A. Förmiddagspasset på torsdagar äger rum på "WinWin Yoga", Svartbäcksgatan 23 (inne på gården).

Kurstider
Måndagar kl 17.15-18.45 (3 platser kvar)
Måndagar kl 19-20.30
Torsdagar kl 10-11.30
Torsdagar kl 19-20.30

Kursveckor och avgift
V 18-25 (torsd 30/5 och 6/6 utgår pga. röda dagar och dras ifrån kursavgiften)
Avgift: 1.550 kr

Om du vill boka en plats, vänligen maila helena@landetyoga.se och meddela: kurstid samt om du vill betala med friskvårdskuponger/Actiway istället för med faktura. Man bokar sig för en särskild kurstid men det går utmärkt att i mån av plats ta igen missade pass på andra tider.

Smaka på Italien med yoga 25-30/8

Nu är det återigen dags för Ulla Conti och mig att välkomna en grupp att följa med för att "Smaka på Italien med yoga"! Det blir fjärde gången vi reser till våra vänner på den genuina gården Agriturismo La Campana och vi längtar redan till augusti :) Jag guidar genom 1-2 yogapass/dag och Ulla är vår fantastiska guide på plats. Vi besöker vackra stränder och en medeltida by, vandrar i bergen och njuter av utsökt mat och dryck. En kravlös resa för alla sinnen med utrymme för både aktivitet och vila.

Resan är nästan fullbokad då många på intresselistan till årets resa har bokat sig. Vi har ett dubbelrum och en plats i ett trippelrum kvar att erbjuda, förhoppningsvis kan vi få loss ytterligare två dubbelrum. Information, program och bokning på arrangören Resias hemsida: https://www.resia.se/gruppresor/delta-i-gruppresa/smaka-pa-italien-med-yoga

Nyhet: yoga med mig på "My Training" Uppsala

Fr.o.m. 1 mars leder jag en klass på "My Training Women" på Vattholmavägen, fredagar kl 9-10. Är du redan medlem eller funderar du på att bli? Då ses vi där :)

Vårens kurser

Kurserna förutsätter lite yogavana men jag instruerar både med rösten och kroppen och alla praktiserar efter sina förutsättningar och dagsform. Klasserna innehåller medveten andning, varierade asana/kroppspositioner, yoga nidra/djupavslappning och vi avslutar med en kort, sittande meditation. Kvällskurserna äger rum på ”Vital med yoga” i Kålsängsgränd 10A. Förmiddagspasset på torsdagar äger rum på "WinWin Yoga", Svartbäcksgatan 23 (inne på gården).

Kurstider
Måndagar kl 17.15-18.45 (fullbokad)
Måndagar kl 19-20.30
Torsdagar kl 10-11.30
Torsdagar kl 19-20.30

Kursveckor och avgifter
Period 1: v 3-16, period 2: v 18-25 (torsd 30/5 och 6/6 utgår pga. röda dagar och dras ifrån kursavgiften)
Avgift period 1 och 2: 3.950 kr
Avgift period 1: 2.650 kr

Om du vill boka en plats, vänligen maila helena@landetyoga.se och meddela: kurstid, om du vill boka en period eller båda samt om du vill betala med friskvårdskuponger/Actiway istället för med faktura. Man bokar sig för en särskild kurstid men det går utmärkt att i mån av plats ta igen missade pass på andra tider.

Mat, hälsa och kärlek – allt för ditt inre välbefinnande!

Jag har fått äran att vara med som inspiratör på Leading Ladies event i Västerås den 27/9. Där kommer jag guida deltagarna genom medveten andning och enkla rörelser sittande på stol för att visa att det lätt går att integrera yoga i vardagen. Följ med på mästerkocken Tareq Taylors livsresa i matens universum och lyssna till Itrim- grundaren Birgitta Thörn som ger konkreta verktyg till att lyfta både din livsstil och klimatet på jobbet. Detta toppas med modevisning, underhållning, utställning, bubbel och såklart en massa riktigt sköna ladies. För bra för att missa helt enkelt. Ses vi där? Mer info här.

Nyare 

Äldre 

-Använd inte fula ord Bamse, säger Skalman.

-Det gör jag aldrig.

-Du sa skynda. Det är det fulaste ord jag vet.