Företag

Företag

Vill du att din personal ska hitta balans

mellan prestation och välmående?

Jag har en vision om att människor på varje arbetsplats utför sina sysslor med glädje, effektivitet och frihet från onödig stress. För att uppnå detta tror jag man behöver ge sin personal feed back, motivation och möjlighet till utveckling.

Yoga är en flertusenårig indisk tradition och det äldsta systemet för personlig utveckling. Kroppspositioner, andningsövningar och avslappning. Inga konstigheter, bara ett naturligt sätt att maximera den fysiska och mentala hälsan. Med regelbunden utövning blir du starkare, rörligare och mer fokuserad. Du lär dig att utnyttja hela din andningskapacitet och tekniker för att behålla lugnet i stressade situationer.

Idag är det vanligt att svenskar tar yogalektioner på fritiden. Mitt erbjudande är att jag tar yogan till er arbetsplats. En personalförmån som gynnar både anställda och arbetsgivare. Forskning visar att regelbunden yogaträning kan bidra till bl.a. minskade ryggsmärtor, sänkt blodtryck och bättre sömnkvalitet.

Vem kan delta? ALLA kan yoga. Det spelar ingen roll om du är stel som ett kylskåp eller har en hjärna som ständigt går på högvarv. Yoga anpassas efter individens förutsättningar och behov.

Vad behövs? En lokal som rymmer antalet personer som vill delta. Om detta inte finns internt kan extern lokal hyras.

Vad kostar det? Skicka ett mail, jag återkommer med en offert baserat på hur många ni är och hur ofta ni vill yoga. Yoga räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivare.

Om du vill ladda ner min företagsfolder, klicka här. Eller skicka ett mail så sänder jag foldern per post.

Hoppas vi hörs och ses!

Den omtanke som visas idag, kan bära frukt imorgon.

Mahatma Gandhi